Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

A bizonyíték

2013.08.23. 20:08 DrNO

CSI: Crime Scene Investigation - Helyszínelők 10. évad 18. rész. Unottan álltam már neki ennek a résznek. Vagy én öregedtem, vagy a sorozat nem az már, mint az elején. Vártam pár évaddal korábban a csavart, hogy Grissom egy sorozatgyilkos. Sajnos nem ő volt, pedig tökéletes lett volna makettos gyilkosnak. (Nyilván nem titok, hogy nem ő az.) Egyszer szívesen megnézném, amint nem gyilkosok után nyomoznak, hanem egy-egy betörésen helyszínelnek. Gill elment, jött Laurence Morpheus Fishburne. Karaktere nem annyira nyerte el tetszésemet, mint az elhíresült szerepe. Nem lett jobb vagy izgalmasabb tőle a sorozat. Közben mások is cserélődtek. Jorja Fox által alakított Sara Sidle-lel nem vagyok kibékülve. Betelt nála a pohár a sok bűneset láttán, eltűnik a világ szeme elől. Majd visszatér és folytatja a vértócsák keresését. Ám ebben a részben nem ők vannak a középpontban, s ezért olyan jó ez a rész. David Hodges. Ennyi talán elég is lenne. Színes foltja ő ennek a sivatagi shownak. Pár diákot magával rántva egy kicsi ferdítéssel egy természetesen megoldatlan bűntényt vesz elő. Mesemondásában segítségére siet Wendy is, ki, ha az Acélember castingján adja elő mondatait Wallace Langham híresebb lenne, mint most. Természetesen a bűntény helyszínén egyik diák bizonyítékot talál. S itt érkeztünk el a bejegyzés megszületésének céljához. Mi van a képen?

bscap0002_.JPG

Jöjjön a megfejtés:

bscap0023_.JPG

Borsala Stacia. Szép ritka magyar név. Még névnapja sincs a naptárunkban. Stacia egy változata a görög Anastasia, Eustacia és az angol Stacy neveknek. Jelentése többek közt a feltámadás. Hát igen, ő is csak egy amerikai, Annabelle Amirav formálta meg eme "szerepet", bár a fotósnál több időt tölthetett, míg meglettek a képpel a személyíhez. (Egyébként ezek a személyik, hogy készülnek? Neten letöltenek egy sablont? Vagy pedig kérnek ők is időpontot az interneten az okmányirodától?)

Egyébként egy ritka tetoválás tulajdonosa a csajszi, Vokovushka az orosz szuperegér (a szinkron szerint), bár inkább szovjet a kép alapján. Manapság nem igen tekintgetünk keletre, legalábbis a médiában. Internetet fürkészve semmit nem találtam róla. Összegezve: magyar állampolgárságú, görög felmenőkkel rendelkező csaj, szovjet karakterhős tetoválással elmegy meghódítani Amerikát, de csak inni és szexelni tud. - Nem lenne szabad celebjeinket odaengedni.

bscap0000.JPG

S ha nem Vokovushka lett volna a tetováláson, hanem az X bolygón tevékenykedő Nick Grabowski? Valljuk be, furán nézne ki egy ~25 évesen egy ilyen tetoválás. Lehetséges azonban, hogy a rész másképp alakul, hisz 27 éves Intermouse-ban szolgáló hősünk biztos megmentette volna viselőjét.

Grabowski.jpg

A rész érdekes volt, Wendy elég jól eljátszott Henryvel, a ragasztós szívatás volt a legjobb. Persze a végén megtörtént már az, ami már vagy 100 évada várható volt. Húzták ezt, mint a tésztát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fantaziaorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr225473855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása